Kontakt

Service office: 
0660 - 10560
Staff: 
0660 - 10565
Email: 
info@musikmakarna.se
Fax: 
0660 - 10569

Musikmakarna/Songwriters Academy
Sjögatan 6B, 891 60 Örnsköldsvik

"The grown-ups"
Ulla Sjöström - Rektor

Min roll som grundare av Musikmakarna och Boss på stället är ett väldigt roligt och spännande uppdrag! En unik utbildning i ständig utveckling med världen som arbetsfält. Fantastiska, engagerade studenter och kanonbra medarbetare och ledningsgrupp - vad kan man mer önska? Jobbar även med utbildning, konsultuppdrag, resor och konferenser i egna bolaget www.joyproduction.se

Jerry Gyll - Utbildningsledare

Som kursledare lägger jag scheman, bokar föreläsare, håller kontakten med praktikplatser och branschfolk. Jag har dessutom förmånen att få ordna med fikabröd ibland...! Vid sidan av Musikmakarna driver jag Samsound, ett företag som sysslar med reklam-och musikproduktion. Så fort jag får chansen dricker jag gärna gott kaffe!

Frank Ådahl - Artist, Lärare & Mentor

Jag arbetar som lärare i Branschkunskap och är ett bollplank åt våra studenter i deras låtskrivande. En kreativ miljö med många förmågor -  en väldigt inspirerande arbetsplats! Förutom Musikmakarna är det mitt eget företag som gäller. Där pysslar jag med det mesta inom musik men också med coachning och processbeskrivning. Tråkigt? Nä, kanonkul! www.adahl.se

Elisabeth Södergrann - Kanslist

Jag ansvarar för skolans expedition med studentservice och allt som hör till för att allas vardagsärenden ska fungera så bra som möjligt. När jag inte finns på skolan är jag gärna ute i naturen, på havet, på travbanan, eller lyssnar på musik någonstans!

Peo Hedin - Lärare

Feedbackar studenternas låtar med sound/ produktion/ mix. Har producerat och mixat en hel del genom åren och tycker det är fantastiskt att få följa dessa talanger.  Jag driver Samsound tillsammans med Jerry. Mycket av min tid upptas av mitt band Absorbingthepain, där jag är gitarrist. Rock On!!

Service office: 
0660 - 10560
Email: 
info@musikmakarna.se
Fax: 
0660 - 10569