#1 på Spotify Viral-listan i hela världen!

Idag - #1 på Spotify Viral 50 Global! Grattis till Hilda Stenmalm, Kian Sang, DJ Don Diablo och Executive producer Lorne Padman på Dim Mak LA! Och Grattis till oss på Musikmakarna som har talangerna Hilda och Kian här hos oss som förstaårsstuderande, - alla i klassen är fantastiska!

 

Läs mer om historien bakom låten här:

Vår Musikmakarstudent Hilda Stenmalm spenderade hela dagen efter nyheten om Avicii's bortgång med att skriva “Wake Me When It’s Quiet.” Hon tog hjälp av en annan student i klassen, Kian, för att färdigställa låten. Demo'n hittade via Lorne Padman i LA sedan fram till Don Diablo i Nederländerna - och plötsligt var ett samarbete igång. Hilda själv säger "Den kom till morgonen efter vi fick de tragiska nyheterna. Som en av vår generations största ikoner som inspirerat millioner människor, så blev vi kraftigt skakade av den chockerande nyheten". 

 

Don Diablo uttrycker att han berördes djupt av låten första gången han hörde den och satte sig direkt i studion för att jobba med den. "Jag var fast besluten att komma ut ur studion med något magiskt som skulle göra den genuina känslan i Hildas demo rättvisa. Jag kände verkligen att denna låt behöver höras. Så många kämpar med psykisk ohälsa och vi får inte tillåta att vi blundar för detta".

 

All vinst från låten kommer att skänkas till den svenska välgörenhetsorganisationen Tilia och andra organisationer som jobbar mot psykisk ohälsa. 

 

 

Service office: 
0660 - 10560
Email: 
info@musikmakarna.se
Fax: 
0660 - 10569