High Coast Songwriting Camp 2018

Robin Bengtsson och Jenson Vaughn skriver i höstsolen på Ulvö Hotells terass under High Coast Songwriting Camp 2018

Under en vecka i början av oktober har Musikmakarna arrangerat det tredje låtskrivarcampet av sitt slag på Ulvö Hotell, Ulvön, för professionella låtskrivare, producenter och artister. Värdar fö-r campet var Ulla Sjöström, rektor och Niclas Lundin, professionell instruktör vid Musikmakarna. Tillsammans med Världsklass Örnsköldsvik så inbjöds 18 professionella deltagare från tio nationer till Ulvön för att skriva och producera i fyra effektiva dagar. 

 

Den fotogeniska och vackra ön Ulvön erbjuder bland de mest sinnesöppnande miljöerna i världen och tillsammans med Ulvö Hotells mat, service och gästvänlighet i världsklass så är förutsättningarna exemplariska för en kreativ upplevelse utöver det vanliga, inte minst också med tanke på Musikmakarnas 20-åriga erfarenhet av att skriva låtar på daglig basis i intimt samarbete med den hela världens musikindustri.  

 

Många av deltagarna har i efterhand uttryckt att High Coast Songwriting Camp har varit något av det mest inspirerande de någonsin upplevt!

 

Nedan finns några bilder från campet. Besök High Coast Songwriting Camp på Facebook för fler bilder samt mer information! 

 

Bhavic Knightstar (UK), Alex Wong (US) & Sarah Lundback (SE)

 

Delaney Jane (CA), Thomas Stengaard (DK) & Sky Wu (TW)

 

Jimmy Nevis (SA), Jenny Wahlström (SE) & Eric Ng (SGP)

 

Sarah Raba (FR), Moh Denebi (SE) & Lisa Miskovsky (SE)

 

Hela gruppen av deltagare tillsammans med värdarna Ulla Sjöström & Niclas Lundin

Service office: 
0660 - 10560
Email: 
info@musikmakarna.se
Fax: 
0660 - 10569