Nyheter

Vi vill uppmärksamma att fd.Musikmakaren Andreas Hedlund är involverad i SKAP:s barnmusikpris 2017.

Andreas har producerat, skrivit och arrangerat musiken tillsammans med artisten Mamma Måd som tilldelats priset. 

Stort grattis!

18 låtskrivare/artister/producenter från sex nationer som i tre effektiva dagar skriver och producerar nya låtar inspirerade av den häpnadsväckande miljö och den varma, familjära känsla som erbjuds dessa dagar. Uppdelade i sex grupper per dag i varsin temporär studio som byggts upp för detta camp skriver de minst en låt per dag vilket innebär minst 18 nya låtar innan campet är över. Campet arrangeras av Musikmakarna i samarbete med Världsklass Örnsköldsvik och Ulvö Hotell. 

 

 

 

 

 

Follow the High Coast Sngwriting Camp page on Facebook

Idag fick Musikmakarna besök av Ben Blackburn, A&R at Virgin Music UK, som träffade studenterna och spenderade en dag på att lyssna och ge feedback på deras egenskrivna och egenproducerade låtar. Ben kom till skolan efter att ha varit ute på Ulvön för att kolla in det professionella låtskrivar-campet High Coast Songsriting Camp som Musikmakarna arrangerar på Ulvö Hotell. 

Karin Gunnarsson som tillsammans med Christer Björkman ansvarar för att hitta rätt låtar för Melodifestivalen 2018 besökte idag Musikmakarna för att träffa elever från första och andra årskursen och lyssna på pinfärska låtar som de skrivit denna vecka inför hennes besök. 

Förra veckan kom Jesper Thorsson, Export Music Sweden,till Örnsköldsvik för att kolla in Musikmakarnavid deras live-event Sounds Like Sweden när de framförde egenskrivna låtar från det camp i Friluftsbyn som avslutades med denna konsert. Jesper uttryckte att han var imponerad över den höga nivån på det han fick höra. Jesper gav också en föreläsning dagen därpå på Musikmakarna om Export Music Swedens arbete och hans syn på musikbranchen ur ett svenskt musikexport-perspektiv. 

Service office: 
0660 - 10560
Email: 
info@musikmakarna.se
Fax: 
0660 - 10569