Nyheter

Under en vecka i början av oktober har Musikmakarna arrangerat det tredje låtskrivarcampet av sitt slag på Ulvö Hotell, Ulvön, för professionella låtskrivare, producenter och artister. Värdar fö-r campet var Ulla Sjöström, rektor och Niclas Lundin, professionell instruktör vid Musikmakarna. Tillsammans med Världsklass Örnsköldsvik så inbjöds 18 professionella deltagare från tio nationer till Ulvön för att skriva och producera i fyra effektiva dagar. 

 

Den fotogeniska och vackra ön Ulvön erbjuder bland de mest sinnesöppnande miljöerna i världen och tillsammans med Ulvö Hotells mat, service och gästvänlighet i världsklass så är förutsättningarna exemplariska för en kreativ upplevelse utöver det vanliga, inte minst också med tanke på Musikmakarnas 20-åriga erfarenhet av att skriva låtar på daglig basis i intimt samarbete med den hela världens musikindustri.  

 

Många av deltagarna har i efterhand uttryckt att High Coast Songwriting Camp har varit något av det mest inspirerande de någonsin upplevt!

 

Nedan finns några bilder från campet. Besök High Coast Songwriting Camp på Facebook för fler bilder samt mer information! 

 

Bhavic Knightstar (UK), Alex Wong (US) & Sarah Lundback (SE)

 

Delaney Jane (CA), Thomas Stengaard (DK) & Sky Wu (TW)

 

Jimmy Nevis (SA), Jenny Wahlström (SE) & Eric Ng (SGP)

 

Sarah Raba (FR), Moh Denebi (SE) & Lisa Miskovsky (SE)

 

Hela gruppen av deltagare tillsammans med värdarna Ulla Sjöström & Niclas Lundin

Stort grattis och lycka till önskar vi Sara ”SHY Martin” Hjellström och Nirob ” SHY Nodi” Islam med låten

I Wanna Know – NOTD feat. Bea Miller
Sara ”SHY Martin” Hjellström [BLNK Music/Kobalt Music], Nirob ” SHY Nodi” Islam [BLNK Music/Kobalt Music], Jason Gill [Warner/Chappell Music Scandinavia], Samuel Brandt [Buddy Allen/Anders Johansson Enterprise/Smith&Thell AB], Tobias Danielsson [Buddy Allen/Anders Johansson Enterprise/Smith&Thell AB]

Idag hade vi ett uppskattat besök från två f.d. studenter, Louice Lindberg och Victoria Alkin.

De delade med sig av sina erfarenheter av att studera i Örnsköldsvik, hur man kan tänka när man sitter i en låtskrivarsession, att göra praktik i USA och hur man kan akta sig för att bli utbränd under studietiden m.m...

Ett stort tack för en givande dag!

Under vecka 38 besökte Musikmakarna branschen i Stockholm.

Vi vill tacka er alla som som tog emot oss och gjorde vår resa till en bra start på utblidningen!

TACK! 

”Mellocampet” och årets första uppspel är avslutat. 
Båda årskurserna har tillsammans skrivit låtar till Melodifestivalen 2019 och fått kreativ feedback från Universal Music.
Ett stort tack till:
Nicholas Johansson (A&R Manager Universal Music / Head of Capitol Publishing),
Annele Hencz (A&R Manager Universal Music)
Frida Boström (A&R Manager Universal Music)
Peter Hart (A&R Manager Universal Music)
 

Service office: 
0660 - 10560
Email: 
info@musikmakarna.se
Fax: 
0660 - 10569