Nyheter

Niclas Lundin från vår lärarstab har just varit på en resa till Quanzhou, Kina, speciellt inbjuden till Maritime Silk Road Music Festival. Som svensk låtskrivare, producent och artist med dokumenterad internationell framgång, var han inbjuden at föreläsa, sjunga och att delta i en oficiella invigningsceremonin av en Musik-park tillsammans med en utvald grupp av ledare från regering, stad, företag och musikindustri samt lokalt framgångsrika musikproducenter och musiker. VI är förstås mycket stolta och glada! Stort grattis!

 

 

Niclas Lundin som tillhör personalen på Musikmakarna har nyligen blivit nominerad till en Hollywood Music In Media Award för sin country-låt "Wallflower" som han skrivit tillsammans med Nashville-baserade låtskrivaren och producenten Jeff Silverman. Grattis och lycka till! 

 

Lyssna på låten Wallflower här!

Niclas Lundin, utexaminerad från Musikmakarna och numera en i vår personal, har rönt stora framgångar det senaste decenniet med närmare 130 låtar utgivna av artister i över 20 länder. Niclas släppte just en musikvideo till senaste singeln "Foreign Road" som soloartist. Grattis och lycka till! Se videon här! 

Loreens senaste release "Body" är skriven av Cassandra Ströberg, Loreen, Fredrik Sonefors & Sebastian Furrer. Stort grattis! Lyssna här

Stockholm Noir - Boy Like A Girl ft. Ofelia.

Skriven av de två utexaminerade Musikmakarna Emma Bertilsson och Gabriel WagnbergGrattis och lycka till! Se videon till låten här!

 

Service office: 
0660 - 10560
Email: 
info@musikmakarna.se
Fax: 
0660 - 10569