Nyheter

Musikmakarna har av Myndigheten för Yrkeshögskolan beviljats ytterligare 8 nya studerandeplatser inom försöksverksamheten YH-flex. Syftet är att inom yrkeshögskolan förbättra möjligheterna att genom tillgodoräknande och individuella studieupplägg effektivisera vägen till examen. 

 

Dessa platser är avsedda för sökande som vill genomföra den 2-åriga utbildningen Musikmakarna inom ramen för ordinarie verksamhet, men som redan har vissa kompetenser och kunskaper som den sökande vill få tillgodoräkna sig och validera bort. Det kan gälla vissa kurser, Lärande i Arbete med mera som den sökande kan anse sig redan ha tillräckliga kunskaper och kompetenser i. De studieplaner som upprättas för dessa åtta platser kommer alltså att bli individuellt anpassade. En större eller mindre del av utbildningen kan valideras bort, genomföras på distans och/eller med andra flexibla lösningar. 

 

Kort söktid! Utbildningsplatserna söks via ordinarie ansökan här på vår hemsida. Ansökningswebben öppnar fredag den 17 juli kl 12.00 och stänger den 7 augusti. 

Den som redan under våren haft en aktuell ansökan insänd i vårt system för hösten 2020 kan maila mig på ulla@musikmakarna.se och åberopa den. 

 

Bästa hälsningar,  Ulla Sjöström

Ansök här »

Heading for new goals in the bright Swedish summer nights at the High Coast of Sweden. 
Corona is still a threat but our creativity never dies. 
Our talented students from previous years and coming ones are releasing new fantastic songs constantly. 
Looking forward to our start-up again end of August in the amazing creative House of Songwriters - Songwriters Academy of Sweden!

I dessa annorlunda Covid19-tider har vi på Musikmakarna pausat ordinarie verksamhet vad gäller externa besök och kontakter samt fysisk undervisning. Vi följer kontinuerligt myndigheternas rekommendationer. Skolans verksamhet baseras för närvarande i huvudsak på distansundervisning och on-line-uppdrag. Med rådande restriktioner kan vi hålla våra lokaler öppna för de studerande, som därmed precis som vanligt har tillgång till sina studios 24/7, vilket vi alla är mycket tacksamma för.

 

Musiken tystnar inte! Det skapas mängder med nya bra låtar hos oss, hela tiden! För framtiden!

 

Vi ser fram emot att så snart det är möjligt dra igång verksamheten på plats igen och att få träffa er alla branschpersoner därute! Ni är så viktiga för oss!
Stay safe,
Personalen på Musikmakarna - Songwriters Academy of Sweden
 

The Mamas representerar Sverige i Eurovision Song Contest i maj.

Låten MOVE är skriven av f.d. musikmakaren Herman Gardarfve, tillsammans med Melanie Wehbe och Patrik Jean.

Grattis och lycka till!
 

Ett stort tack till Anna Kornelia Åberg och Fredrik Häggstam, två f.d. studenter som frangångsrikt driver BLNK.

De har på ett mycket kreativt och entusiastiskt sätt hållit i kursen Artistprofilering och Marknadsföring.

Ett stort tack!

Service office: 
0660 - 10560
Email: 
info@musikmakarna.se
Fax: 
0660 - 10569