Nyheter

Tidigare musikmakaren Cassandra Ströberg hade, tillsammans med Clara Mae, en mycket uppskattad textclinic med studenterna under måndagen.

Därefter startade vårens stora låtskrivarcamp med över 100 låtskrivare under samma tak!

Idag hade vi besök av flertalet framgångsrika representanter från musikbranchen på Musikmakarna för att träffas med studenterna och lyssna på ny musik. I fem olika rum fick var och en möjlighet att träffa alla studenter för att lyssna på potentiella hits och bygga relation med studenter.

 

 

 

Stort grattis till våra utexaminerade studenter Louise Lennarstsson, Frdedrik Häggstam, Sara Hjellström, Fanny Hultman och Viktor Rådström som finns med på denna prestigefyllda lista över mest framgångsrika låtskrivare 2017 som sammanställts av Musikförläggarna. Listan baseras på streaming, digitalt och fysiskt sammanslaget. Läs hela artikeln här

 

Pernilla Svanström från The Kennel feedbackar låtar och knyter kontakter med studenterna!

 

Nu är artisterna för den sista Mello-deltävlingen på plats i Örnsköldsvik och Musikmakarna är med! - Alla artister, programledare, crew och press har fått varsin Musikmakare som är deras personliga värd och ska lotsa dem genom allt de kan behöva under veckan!

https://www.allehanda.se/vasternorrland/ornskoldsvik/musikmakarna-i-o-vik-ager-melodifestivalen-vi-brukar-ligga-pa-tio-till-femton-bidrag-varje-ar
Musikmakarnas ledningsgrupp är på plats, och efter ledningsmötet och Öppet Hus på Musikmakarna blir det MELLO-fest på Arenan. 

Nuuu KÖÖÖR vi!  
 

Service office: 
0660 - 10560
Email: 
info@musikmakarna.se
Fax: 
0660 - 10569