Shoutouts

Som låtskrivare och producent har jag hela världen som arbetsmarknad. Behovet av svensk musik är stort. För att föra den svenska musikexporten vidare är det viktigt att "det svenska musikundret" underhålls och utvecklas. En utbildning som Musikmakarna i Örnsköldsvik är viktig och unik i sammanhanget, och en bevisad framgångsfaktor för nya, unga låtskrivare.

Max Martin

...det finns en enorm källa av talang hos alla parter på Musikmakarna, både hos studenterna och de lärare som undervisar... Bevis för detta är att ett stort antal färdigutbildade studenter från Musikmakarna på kort tid skapat sig utmärkta karriärer som musiker, låtskrivare, producenter, studioägare och även som producenter av inspelningsteknik - både på nationell och internationell nivå.

Pelle Lidell, President & Co-founder, EKKO Music Rights Europe

...Sedan några år tillbaka har jag haft förmånen att vara ordförande i Musikmakarnas ledningsgrupp. Jag besöker regelbundet utbildningen för föreläsningar och nära kreativt utbyte med studenterna. Vi har även signat och anställt många studenter från skolan. Att få arbeta med musikmakarnas studenter hör till det roligaste och mest givande man kan göra som verksam inom musikbranschen.

Peo Nylén, Creative Director, Cosmos Music Publishing

...De svenska musikförlagen har ett nära samarbete med Musikmakarna och under de 21 år utbildningen funnits har jag kontrakterat många duktiga låtskrivare och f.d studenter från skolan...

Ben Malén, A&R Director, The Bank
Service office: 
0660 - 10560
Email: 
info@musikmakarna.se